Häng med till Monte Carlo och provspela gratis på skraplott, här kan du få en unik chans att testa alla spel som finns. Du kan välja på poker, roulette, enarmade banditer och mycket mer. Och det är helt gratis att provspela, du har inget att förlora.

För det finns idag flera stora spelbolag som har ett brett sortiment med spel, poker och live oddsspel, alltid högaktuellt när stora sportevenemang arrangeras. Stor skillnad hur det var för en tiotal år sen, då det bara fanns en stor aktör på svenska marknaden, nämligen Svenska Spel.

Skraplott – en stunds avkoppling

Det enklaste och roligaste är skraplotterna som med sin grafiska design och ljud och spänning gör dessa skraplotter till en trevlig paus i den stressade tillvaro som vi kan vara ibland.

Kan därför vara skönt och ta och spela på en eller två skraplotter online och få lite spänning och underhållning.  Är sen fru Fortuna på din sida så kan det bli en rejäl vinst med.

Spelarbunus

Det finns inget som gratis tävlingar som man skulle tror, man måste vara med och spela, och då har olika spelbolag olika bonusar och erbjudande som de erbjuder sina kunder – spelare.

De flesta spelbolag vill gärna ge stora och många bonusar till sina lojala kunder som spelar på deras skraplotter. Det kommer olika erbjudande på respektive spelbolags hemsidor, då och då det är bara att vara aktiv spelkund så kan du kanske få spela gratis på riktigt.

Det är ett sätt att säga tack för att du som spelare väljer deras spelbolag och de hoppas att du som spelare  kommer tillbaka för att ha kul med deras stora utbud på skraplotter – scratchlotter.

Oavsett om du föredrar klassiska skraplotter eller om du hellre spelar de actionfyllda sportskraplotterna har de flesta spelbolag en bonus som kan passa dig.

Monte Carlo skraplott – provspela gratis

Dagens skraplotter har massor av nya och roliga grafiska element och är designade så att de ska vara helt annorlunda från monopolets lotter.

Kom och testa Betsson.com, Expekt.com och Betsafe.com skraplotter eller scratch lotter det finns massor av roliga interaktiva spel och testa och jämför med papperslotter som du kan köpa i affären.

Online-företagens är mycket roligare! En sak som är gemensamt för både pappers- och digitala skraplotter är att spelet är enbart baserat på tur.

Utfallet av spelet är redan satt och kontrollerad av myndigheter när du trycker på spela-knappen. Allt för att  du som spelare ska känna dig trygg att allt går rätt till när du spelar online.

Det finns mer information på respektive spelbolags hemsida om säkerhet vid spel. Där kan du också få mer information om att öppna konto.

Monte Carlo erbjuder dig en möjlighet till att spela skraplott gratis, du spelar utan pengar och testar spelen och har kul.