Hitta korrekt spelbolag

Det gäller ej blott att finna rätt samt bäst spelbolag, det finns flera fallgropar man skall avstyra om man önskar raspa lotter på nätet för att vinna pengar.

Men om vi börjar med rätt spelbolag så är det i alla fall ett som man bör sky som pesten.

Det är det statliga monopolbolaget Svenska Spel som bortsett från att de stoppar alla möjligheter för övriga spelbolag att agera eller ha spelbutiker i Sverige också innehar det föga berömmande världsrekordet i absolut dåligast vinstutbetalning.


Klicka på bilden för att komma till ett riktigt bra svenskt spelbolag som skapat många miljonärer

Det absolut bästa sättet att förlora dina surt förvärvade pengar är alldenstund spela på internet hos dem.

Lite nummer om man ej önskar ana mig (och jag är ej förvånad, för vem skulle ana att ett affärsverksamhet med sådana chanser att bli ledande har så en del kreativitet:

Jag jämför här med Betsson som är ett utav de dominerande svenska spelbolagen som tvingats utomlands för att kunna finnas.

Så, vem har de bästa oddsen, Svenska Spel eller till exempel Betsson?

Här gäller inga odds, det finns blott en säker vinnare om man ser till dig som besökare – det är Betsson.
Tittar på man å andra sidan till spelbolagen är det Svenska Spel som är vinnaren för de behåller merparten av pengarna själva.

Betssons Trio- skraplott har 74% fler vinstlotter än Svenska Spels klassiska Tretal skrap. Av en vanlig batch på 2 000 000 Triss-lotter är bara 418 252 vinstlotter, medan Trio innehar hela 729 744 vinstlotter.
Detta innebära att 36, 5% utav Trio- skraplotterna ger avans – mer än en tredjedel!

Sett till vinstpengar är skillnaden jättestor

I en serie på 2 000 000 Triss-lotter är vinster på 24 500 000 kr sammanlagt, medans Trio delar ut nästan det dubbla på 43 750 000 kr.

En hel del spelbolag har ännu bättre odds än detta, vissa spel innehar en vinståterbetalning på 95%, det fördubblade mot Svenska Spels ynkliga 47%.

En annan sak att filosofera på när man ska välja spelbolag är att spela på sajter som är alternativt deras bakomliggande företag, eller i varje fall delar ut sina vinster i Europa.

Inom EU innefattar alltså (till svenska skatteverkets förtret) ett avtal att en avans som en gång är beskattad i ett EU land ej kan beskattas åter.

Lirar man å andra sidan på exempelvis Amerikansk sajt så kan man, absolut som pokerspelarna du absolut läst om, dubbelbeskattas samt det blir blott en fjärt kvar utav din en gång så stora vinst på din skrapade lott.

Visste man förresten, vad gäller pokerspelarna att de behöver taxera för sina vinster, men får inte dra utav något när de förlorar.

Håll ögonen öppna sedan spelbolag som ger dig en bäst och saftig belöning.

På detta sätt kan du mestadels mer än fördubbla dina insatser.
Spelbolagen innehar börjat ge mer och mer i frikostiga bonus när man öppnar ett konto – eller sätter in mer på slantar på sitt konto.

Detta tack vare den ökande spelbolagskonkurrensen som kommer oss skrapare tillgodo

Bonus på mer än 100% är ej ovanliga idag.
Men man måste vara en del engagerad själv samt bese vilka spelbolag som skänker bäst belöning för tillfället.

Stick idag iväg härifrån till ett spelbolag samt raspa ihop en miljon eller ett par, men inte på Svenska Spel.