Hittat en hartass? Dags att spela på lotteri

Lyckan kanske väntar runt hörnet, fast det krävs lite insatser av dej, eljest händer ingenting.

För en tid sedan kunde man läsa på Internet samt i en del tidningar om den norska gutten som inte kunde kinesa efter en sen afton på sta’n. Han spelade en aning på en spelportal som drivs av det svenska spelbolaget Betsson och vann 106 miljoner kronor.
”From a Jack to a King……”


Klicka på bilden för att spela lotteriet 3WoW – internets högvinst 55000 i månaden i 15 år

Så jag tänkte ge dej lite förslag här så kanske du blir efterträdande man eller brud att vinna en bag med pengar på genom att agera på lotteri.

Spela inte på Svenska spels lotteri

En kort uppmaning men egentligen så viktig. Monopolföretaget Svenska spel som är helägt av Svenska staten med bland andra lotterispelen Triss och Stortriss har de uslaste villkoren vad innefattar återbetalning av satsade pengar till sina spelare.
Blott 47% medan de flesta spelbolagen på internet har 95%, mer än dubbelt så stora chanser med andra ord.

Surfa runt bland olika spelbolag om du skall spela lotteri

Så undviker du bolag som Svenska spel när du ser deras dåliga odds, men kolla de andra du kan vara intresserad av oxå.

Bonusar
När du ändå surfar runt kolla vilka typer av annorlunda förmåner spelbolagen har när man ska spela på deras lotteri.
Numera är det inte ovanligt att man kan få över 100% i bonus när man öppnar ett nytt spelkonto.

Fyrdubbla dina chanser att vinna
Det första tipset att undvika Svenska spel dubblade dina chanser att vinna mera pengar. Detta med bonusar dubblade dina insatta pengar, så redan nu när du bara läst hälften av denna post har du fyrdubblat dina chanser att vinna mycket pengar.

Fria spin

Detta är något som så sakteliga börjar erbjudas även på svenska spelportaler. När du öppnar ett nytt konto hos ett spelbolag så kan du få ett antal skraplotter att agera lotteri med helt gratis. Det som är fantastiskt är att fastän de är gratis så vinner du riktiga pengar när du vinner.

Agera gratis

Här sparar du pengar tack vare att du kan experimentera de skraplotter, av de över 100 typer som erbjuds, helt gratis.
Du vinner inga riktiga pengar alldenstund du spelar lotteri totalt gratis, men det ger dig möjligheten att bilda dig hur du skall spela på just detta lotteri för att vinna.

Spela lotteri på svenska spelbolag eller i vilket fall i EU.
Tänk dej detta ”otäcka” händelse.

Din fröjd är fullständig för du har just vunnit en riktigt stor vinst på en amerikansk spelportal.
Du tycker det är totalt OK att spelbolaget drar av amerikansk skatt på din vinst, men när även den svenska skattmasen drar av svensk uppbörd på dina pengar så blir det inte så mycket kvar att hurra för.

Spela inom EU
Om du håller dej till att agera på lotterier på spelportaler i EU så dras det å andra sidan bara skatt i landet där spelbolaget är registrerat det dubbelbeskattas inte. De flesta spelbolagen finns på Malta där skattetrycket inte är så hårt, så merparten av din avans trillar ned i din egen resårbotten.

Good luck !