Hurså ska jag satsa på lotter på nätet?

Jo, varför agera lotter på nätet när du lika beredvilligt kan bevaka på att anskaffa ett litet antal Triss- alternativt Stortrisslotter när du likväl är på storköpet och handlar?


Klicka på bilden för Betssons lotter på nätet Erbjudande

Kasta pengar i sjön

Finns det ett benämning som heter samt det är absolut det du gör när du handlar dina pappersskrap på storköpet.

Svenska spels skraplotter Triss och Stortriss ger usla vinstchanser

Jag går alltemellanåt ”runt” bland lite olika spelbolag för att se vilka odds / chanser det är att vinna pengar hos dem. Inte alltid så lätt när de alla anser sig vara ”Vi är vackrast vi är bäst…”, men det har visat sig vara en bra idé bese oddsen alternativt hur stor procentandel av spelade pengar som återbetalas till spelarna hos olika spelbolag

Spela Triss hos Svenska Spel alternativt Trio online hos Betsson?
Här gäller inga odds, det finns blott en säker besegrare om man ser till dej som lirare – det är Betsson.

Vill du fortfarande kasta pengar i sjön är det Svenska Spel som är vinnaren för de behåller merparten av pengarna själva.

Betssons skraplotter som bara finns online på nätet innehåller 74% fler vinstlotter än Svenska Spels klassiska Triss skrap.

I en följd på 2 000 000 Triss-lotter finns bara 418 252 vinstlotter, medan Betssons Trio har hela 729 744 vinstlotter.

Detta innebär att lite mer än 36% av Trio- skraplotterna ger vinst – mer än en tredjedel!

Skillnaden i vinståterbetalning är diger

När man gräver lite till så upptäcker man att skillnaden enorm i hur mycket de olika spelbolagen behåller av insatserna.
I en serie på 2 000 000 Triss-lotter från Svenska spel finns vinster på 24 500 000 kr sammanlagt, medans Betssons Trio delar ut nästan det dubbla på 43 750 000 kr.

Det verkar vara mer fängslande att experimentera på att spela lotter på nätet nu antagligen? För Svenska Spel vill bibehålla merparten av spelade pengar själva inte utbetala dem till spelarna.

Spela gratis

Spelbolagen erbjuder chansen att spela gratis på nästan alla sina typer av tävlingar och lotterier. Inte blott på skraplotter utan även casino med rouletter, Black Jack, enarmade banditer med mera. Det finns över 100 varianter av skraplotter på internet, så när du hittar en ny version du vill försöka, raspa avgiftsfritt först så att du kan lära dej alla trix i lugn samt ro.

Du bestämmer själv insatsen på vissa lotter på nätet

Till skillnad mot vanliga skraplotter på papper som Triss, Stortriss, Lotto så bestämmer du själv insatsen på lotter på nätet du lirar på. Detta innebära givetvis att ju högre prestation – skänker större möjlighet att vinna de stora pengarna.

Strategi – lotter på nätet

Som du vet så vinner man inte pengar vid varje ny skraplott, så ett sista tips. Agera med en mindre insats ett antal gånger (du bestämmer själv hurdan mycket is i magen du skall ha) för att sedan förbättra insatsen när din magkänsla säger att “Nu är det dags!”

Det var lite fakta om skillnaden emellan att kasta pengar i sjön alternativt att spela på nätet där de riktiga pengarna finns. Nu är det opp till dig, i vilket fall Lycka till.