Satsa skraplotter via internet

Du sitter I lugn och ro samt kollar på TV-burken när du hör din nabo bröla Wooooow Wooooow Wooooow tre gånger på raken.

I och för sig låter det inte som skrik på hjälp, men du blir likväl en aning bekymmersam så du gårt och ringer på.


Klicka på bilden för Betssons Erbjudande

Men ingen fara, han har börjar spela skraplotter online och vann alldeles just 55000 kronor per månad i 15 år på sitt senaste skrap.

Innan har han bara spelat på Triss samt ibland Stortriss men insåg till slut att chanserna eller oddsen att vinna på något av dessa spel var minimala. Som du vet drivs dessa bägge skrapspel av Svenska Spel som är ägt av staten och har monopol på spel i Sverige.

Deras vinståterbetalning ligger under 50% medans rivalerna online spelsajter kan ha opp till 95% – nästan fördubblade vinstchanser.

Reglerna för att spela skraplotter online på 3 Wow är mycket enkla. Men om du känner dej osäker eller vill bilda dej alla förslag och trix innan du börjar investera av dina surt förvärvade slantar så är det en mycket bra idé att –

Spela avgiftsfritt

Ehuru 3wow har enormt enkla bestämmelser så kan möjligheten att spela skraplotten online gratis ett antal omgångar för att bilda dig spelets alla trix. Kanske komma på en bra strategi hur du skall investera dina pengar. Det är egentligen inte så många som tänker på detta utan tror att det är ett rent lotteri, det är blott turen som bestämmer om man skall fördel, minus alternativt bliva mångmiljonär på sitt skrap. Om du går till ett av Svenska Spels ombud samt köper Trisslotter alternativt Stortriss, ja då är det bara turen som spelar in, men ej så när du lirar på skraplotter online.
När du lirar skraplotter online är det du som bestämmer hurdan mycket varje skraplott får kosta, du kan oftast välja från den billigaste cirka 5 kronor ända opp till ett maxbelopp på över 200 kronor. Givetvis är det så att ju högre belopp du satsar desto större chans har du att vinna de riktigt stora pengarna.

Men hurdan vänder man otur till tur när man lirar skraplotter?

Jag är definitivt ingen storspelare utan tar det enormt soft, spelar en aning när ”andan faller på”, men med min egen upparbetade strategi så har det hitintills gått med fördel totalt.

När jag hittar ett nytt spel jag vill prova på så spelar jag alltid gratis först.

Satsar litet av mina virtuella pengar samt försöker lista ut hur många gånger i snitt jag får nitlotter samt sedan när magen skriker ”NU”, så höjer jag insatsen ganska duktigt.

Om jag då vinner så vinner jag betydligt över det jag småsatsat innan, om jag inte vinner är det blott att spela vidare.

Enkla regler när man spelar skraplotter online

Du väljer en skraplott av de tio som finns att välja mellan och skrapar, antingen ett fält i taget eller så kan du välja att klicka på “Skrapa alla” för att se din avans snabbare.

Om du vinner kan du sedan raspa vinstfördubblaren och har du riktig tur kan du vinna riktigt stort.

Om du skrapar fram rutor med klöver så har du chansen att vinna en briljant storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i 15 års tid.

När du spelar skraplotter online på 3wow så är den allra största vinsten på 10 miljoner kronor. Dessutom finns det en jackpot på inte mindre än lite mer än 11 miljoner kronor som bara ligger och väntar på att du ska plocka hem den.