Spela trisslotteroch håll vinstdrömmarna vid liv

Att spela trisslotter är ett mycket stort fröjd för flera folk. Det som förenar samtliga som tycker om att spela trisslotter måste vara drömmen att en dag raspa fram en miljonvinst, men det är mer med att spela trisslotter som drar än bara drömmen om högsta vinsten.

Att spela trisslotter är spännande, allaredan när man innehar absolut sej för att köpa en lott sätter processen i kroppsfunktionerna igång. Man frågar sig om det bir avans eller ej samt många innehar ritualer angående allt från själva valet av lott till skrapandet utav den. Vissa vill snabbt raspa igenom hela lotten när övriga försiktig skrapar fyrkant för ruta. Några skrapar blott absolut så att summorna syns i var ruta, när fler några skrapar varenda kvadratmillimeter av lotten – för att vara på den säkra sidan.

När man skrapar en trisslott så är det angeläget att veta att det finns en skrapbar kontrollruta som EJ får skrapas. Om man skrapar kontrollrutan så blir ens bit ogiltig samt även om vilken vinst man lirar fram så går man ändå lottlös. Vad man emellertid FÅR skrapa är den fyrkant som avgör hurdan många gånger man får sin vinst – x1, x2 alternativt x10?


Klicka på bilden för att spela trisslotter

Om man skrapar fram tre TV-rutor på sin trisslott så har man vunnit en plats i TV4: s Nyhetsmorgon. Vari skall man sedan raspa fram sin riktiga avans som är på åtminstone 50 000 kronor. Om man skrapar fram tre pengar så har man vunnit summan som visas per månad i opp till 25 år. Det är nämligen många annorlunda varianter av vinster att önskar på när man spela trisslotter.

Att spela trisslotter kan man idag göra på ett par olika sätt – antingen på internet via någon spelsajt, t ex svenskaspel. se, alternativt på det en del mer traditionella sättet genom att gå till ett spelombud samt köpa fysiska trisslotter. De olika metoderna lockar annorlunda varianter utav människor.

Att spela trisslotter lockar också fram ritualmänniskorna i oss, vi tänker gärna att om vi blott väljer och skrapar vår trisslott på rätt sätt så kommer pengarna att komma.

Trisslotter är oxå en perfekt gåva att ge bort. Man ska inte placera särskilt mycket pengar på den, men möjligheterna man skänker dän är enorma. Man borde dock vara på det klara med att en trisslott som ges dän i gåva tillhör mottagaren och skulle det vara en storvinst så kan det antagligen kännas lite surt.

Att spela trisslotter kan både vara socialt samt något man njuter av för sej själv. Många par hittar stort fröjd i att under veckoslutet spela trisslotter ihop. Kanske lägger man en hundralapp i veckan på trisslotter samt skrapar vars ett par för att celebrera arbetsveckans slut på fredagskvällen. Det är mysigt, hoppfullt samt spännande samt om man inte vinner så äga man åtminstone haft en förväntansfull tag ihop med den man gillar.

övriga väljer att spela trisslotter i ensamhet. De vill inte att spänningen och glädjen ska förtas utav sociala beståndsdel. Även om hur man väljer att spela trisslotter så är elementet utav spänning det som lockar oss att försöka åter och igen.