Svenska lotter ska Svenska lirare ha

På spelbolagets Betssons hemsida kunde man för inte så länge sedan studera “Intervju med en vinnare”

Den största jackpott utbetalningen på en spelportal online är 109 miljoner kronor, som vanns av en spelare på Betsson på spelet “Mega Fortune”. Pengarna betalades ut till en anonym lirare i Norge den 24 september 2011.”

Symtomatiskt att den största jättevinsten på svenska lotter skall gå till en norsk gutt.


Klicka på bilden (hade ingen svenska lotter bild) för att komma till Betssons svenska lotter

Så idén med detta inlägg på bloggen är; ”Svenska lotter skall Svenska lirare hava”.
Lite förslag till vetgiriga läsare.

Börja med att Spela gratis på våra svenska lotter

Spelbolagen erbjuder chansen att agera avgiftsfritt på nästan alla sina typer av tävlingar samt lotterier. Inte bara på skraplotter utan även casino med rouletter, Black Jack, enarmade banditer med mera. Så skrapa ett mängd lotter gratis först för att bli varm i kläderna och lär dej utnyttja alla trix för att dränera spelbolagets kassaskrin.

HJÄLP, Jag har precis vunnit 5 miljoner, så kopplas min dator ner?

Strömmen går eller din dator stannar precis när du ser att du skulle ha vunnit 5 miljoner.

Detta är inte förslag hur du kan spela, mera ett försök att hindra dej att skutt från din balkong – du bor på 14:e våningan va?
Antaga att du kommer att vinna 5 000 000 kronor, då går strömmen i din lägenhet och allt blir svart. Så istället för att hoppa kan det vara bra att kunna vad som händer när man lirar skraplotter online.

Datorsystemet hos ditt spelbolag fortsätter det aktuella spelet själv (utan dig) och sätter in de 5 miljonerna på ditt spelkonto.

Så svara hederligt på frågan: “Vilket är bäst, att ligga smackad därnere på trottoaren eller kunna uthämta ut din vinst när elen kommer tillbaka?

Multiskrap

Först måste jag då belysa automatskrap. Om man själv inte vill skrapa ruta för fyrkant kan man välja att spelsystemet skrapar åt sig. Blott betrakta skärmen samt se om man vunnit alternativt icke.

Men så kan man också ställa in multiskrap vilket innebära att systemet skrapar lotterna åt dig med ett förinställt värde, mellan 5 och 99 skraplotter. Då kan man slutta sig tillbaka i fåtöljen samt blott bese kontoställningen om det blir fördel alternativt minus.

Vi får väl önska på plus.

Hjälp (finns)

Inte bara att raspa skraplotten utan mänsklig dylik.
Utöver instruktioner direkt på skärmen som givetvis är anpassad till det aktuella spel kan du öppna en så kallad direkt chat, med andra ord kommunicera med någon på spelbolagets supportavdelningen med textmeddelanden. Räcker inte detta alternativt om du inte har så bråttom kan du skicka ett email med dina frågor. Det går oxå fullständigt bra att ringa till dem. De har 020- nummer som bara kostar ett lokalsamtal fastän supporten du talar med finns på Malta.

Öppettider? 24/7 vilket innebär 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan.

Innan du börjar spela på våra svenska lotter online – kolla oddsen.
Det tar lite tid att surfa runt på en massa sajter, men kan löna sig ganska snabbt. Vi jämför monopolets Svenska Spel med det största spelföretaget Betsson.

Vem har de bästa oddsen?

Tja här gäller som allt annat, Svenska Spel är ett monopolföretag samt traskar på i tron att “vi är vackrast vi är bäst” – vilket de inte är. Så här gäller inga odds, det finns bara en säker besegrare om man tittar på till dig som spelare – det är Betsson.

Betssons svenska lott Trio innehåller 74% fler vinstlotter än Svenska Spels klassiska Triss skrap. Av en vanlig batch på 2 000 000 Triss-lotter finns bara 418 252 vinstlotter, medan Trio har hela 729 744 vinstlotter.

Detta innebär att 36,5% av Trio- skraplotterna skänker avans – mer än en tredjedel!

Sett till vinstpengar blir skillnaden enorm.
I en följd på 2 000 000 Triss-lotter finns vinster på 24 500 000 kr tillsammans, medan Trio delar ut nära nog det dubbla på 43 750 000 kr.

Så mina svenska spelare / läsare – agera på svenska lotter, men hos rätt företag.