Testa Anden i flaskan, bli överflödande rik med Genie Skraplotteri

Lotterier heter bland övrigt Scratch cards på engelska samt har du önskat på att medan det kliar någonstans på kroppen, så “scratchar” du där automatiskt? Frågan är försåvitt det ej kliar i fingrarna att prova Genie tävlingar. – Stackars Alladin hade bara en ande, närvarande finnas det ej en enda väsen utan tre stycken såsom villigt vill donera dig lite över en miljon kr om du har tur i ditt skrap.


Klicka på bilden för Betssons Erbjudande

Om ni har tröttnat på standard trisslotterna, enarmade maskiner eller vanliga skraplotter såsom spelföretagen har kan Genie skraplotteri verkligen finnas någonting för dej. Andarna väntar inom grottan på dig 24 timmar om dygnet 7 dagar inom veckan för att erhålla chansen att göra dig riktigt riktigt välställd.

Med Genie skraplott förflyttas ni åt en fördold grotta med guldskatter samt vackra smycken. Men det är anden i flaskan såsom ger dig 3 önskningar samt i det här dramatisk onlinespel finns det 3 lampor. Så, det är enkom att uppstarta gnugga lampor samt se ifall din önskemål att åtnjuta lite mer än en miljon att “gömma i madrassen hemmavid” kommer att slå in!

Med underbar grafik och audio vara det jämbördig inbjudande var gång de sex- armade andarna poppar opp ur flaskorna till skilda läten.
Saken där grönfärgade kroppen erbjuder animerade armar med en juvel i varje samt en av dom sex händerna samt ni vinner medan det finns tre matchande stenar. Enär kommer det opp rökringar och ett ruskigt flabb hörs i bakgrunden. Den mystiska musiken som också kommer från någonstans inom bakgrunden förhöjer den mystiska känslan.

Det här kan ej ett en okomplicerat trisslott alternativt ens en dubbeltriss på papper konkurrera med!
Såsom ständigt så skall ni agera mjukt, du kan satsa separata mycket på var skraplott – givetvis är det så att ju mer du spelar desto högre kan pengarna bliva.

Har du en slö dag ({lätt|enkelt| hänt när man befinner sig på en ö inom Söderhavet) kan ni bevilja systemet skrapa dina lotter totalt automatiskt. Din kontoställning med samtliga vinster visas ständigt så ni har full kontroll på dina insatser. Vinner ni så slussas dom omedelbar in på ditt konto.
Som med samtliga spelet på internet hos dom åtskilda spelportalerna kan ni dels satsa gratis för att lära dej allihopa finesser i Genie skarplotteriet och hos de flesta spelbolagen får du inte enkom en xtrapengar på samma totalbelopp såsom ni sätter in på konto, du tillåts mestadels en tillägg extrapengar på några hundra för att börja utan att tarva spela dina egna pengar.

Behöver du få service inne inom grottan så är det instruktioner om spelet såsom du kan åtnjuta fram omedelbar på skärmen, men det är också möjligheter att prat på internet omedelbar med support hos spelbolaget, slå en signal eller maila går också bra. Så det är jätte- väl förspänt med stöd och du behöver inte vara nervig inför ditt stundande möte med andarna.

Egentligen försåvitt det här, ge dej nu in inom grottan för en spännnande genie skraplott upplevelse.