Vinn på avgiftsfri skraplotter utan att satsa en krona

Men först en del om skraplottens historia innan gratis skraplotter

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under direktion av utav forskaren John Koza samt Daniel Bower alstra den första datorgenererade skraplotten.

Enkla skraplotter kräver att spelaren passar tre (eller olikartad antal) av samma vinstsummor.

Om detta sker vinner spelaren detta summa.
Mer komplicerade skraplotter har ett flertal annorlunda sätt att vinna på ett kort.

Det är främst sedan pappers- skraplotter introducerats på nätet som spelbolag som Betsson och andra ger spelsugna chans att prova gratis skraplotter.

Skraplotter finns i en antal annorlunda utföranden samt typer.

Samtliga lotteriföretag som är verksamma i Sverige har tagit fram minst en skraplott var som de marknadsför på annorlunda sätt.
Det gemensamma allmän skraplotter är att de har ett icke genomskinligt ytskikt av plast.

Det är detta plastskikt som lottköparen skall raspa med assistans av sin nagel, ett verktyg alternativt som fallet är när man lirar på webben med så kallade digitala skraplotter, låta burken göra det.

När plastskiktet har skrapats bort från lotten visar det sig om det är en vinstlott eller inte.

Om man jämför med de vanligaste pappers- skraplotterna som Tretal, Tia samt Sverigelotten, Skrap-Bingo, Skrap-Labyrint och Skrap-Pyramid så innehar ett litet antal av de populäraste på nätet spelportalerna som MrGreen, NordicBet, Betsafe,Betsson, Cherry, CasinoEuro, samt även det idag totalt omkörda Svenska Spel innehar antagligen hundratalet annorlunda varianter av skraplotter.

Alla sajter erbjuder på en del olika sätt gratis skraplotter.

Du surfar in på någon utav ovanstående portaler (med fördel nyttjar du Google för tillgängliga hela adressen).
Så väljer man någon utav samtliga de gratis skraplotter du anser verkar vara fängslande.
Börjar skrapa fyrkant för ruta för högst gastkramning alternativt om du innehar bråttom att vinna så väljer man alternativet “Skrapa alla” där alla rutor skrapas direkt av “datorn”.

Ett litet antal av fördelarna med att handla skraplotter på internet är att det går fort och att det är enkelt.
Samt – ej att förglömma -, den eventuella vinsten sätts in direkt på spelarens spelkonto.

Den spelare som innehar lite “gamblerblod” i sig kan efter välja ett alternativ “Vinstfördubblaren” spom kan ge mycket bra klirr i kassakistan.
Riktigt spännade blir det när samtliga skrapade rutor har fyrklöver för detta kan ge vinster opp till 11 miljoner alternativt 55 ooo kronor om året!

När man satsar går det att investera så en del som 5, 50 kronor samt ända opp till så mycket som 225 kronor per lott, samt ju högre summa du satsar desto flesta pengar kan man vinna.

Om du är nervig alternativt bekymmersam att starta spela på webben så borde du kunna att de flesta spelbolagen (kanske med Betsson i spetsen) innehar utmärkt hjälpfunktioner på sina portaler och som om det ej räcker så kan du eposta eller ringa till deras stöd, vissa utav dem har till och med så kallad “live chat” som är öppen dygnet runt.

Alla spelbolag på nätet har jättehäftig samt attraherande grafik samt det gör ju ej spelen mindre attraktiva eller spännande, vinner du desssutom 11 miljoner alternativt de 55 000 kronorna varje månad på en avgiftsfri skraplott så borde din dag vara räddad.


Klicka på bilden för gratis skraplott

Är du så tursam med krastis skraplotter?

Antagligen måste du som en viss anka putsa opp en turkrona samt bevilja den vara med!