Bli mångmiljonär på Triss skrap

Triss skrap är Sveriges största skraplott samt kommer i både simpel samt dubbel version. En av fem lotter bär på avans och dubbellotterna ger flesta vinstchans än enkellotterna, men de flesta vinster på en Triss skrap lott är självklart små – 25 kronor, 50 kronor alternativt 100 kronor. Triss skrap saluför bäst och är mest känd av alla skraplotter i Sverige. En enkel trisslott kostar 25 kronor och en dubbel triss skrap kostar 50 kronor.

Varje morgon i TV4: s nyhetssändningar sitter en euforisk själ, förväntansfull före den liveskrapning som han alternativt hon har vunnit på sin triss skrap. Man är garanterad en minimivinst på 50 000 kronor så lyckan är allaredan absolut. Maxvinsten är en hisnande belopp på 50 000 kronor i månaden i 25 år. Man är med övriga ord mer än säkrad för livet om man kammar hem högsta vinsten.

Triss skrap omsätter 3 miljarder kronor per år samt gör stora vinster. Endast hälften utav summan går tillbaka till spelarna, men det är nog för att göra många folk både glada samt rika. Att handla ett Triss skrap alltemellanåt är zero man blir arm på och spänningen det skänker att skrapa en trisslott är antagligen värd pengarna.


Klicka på bilden för triss skrap med bättre odds från svenskt företag

Många kör sitt Triss skrap rituellt, man inhandlar lotten samma veckodag och samma tidpunkt varje vecka, antagligen har man till och med en strategi för att välja bit ur högen. Efter skrapar man på sitt eget vis – med omsorg, ruta för ruta, alternativt snabbt och hetsigt för tillgängliga skrapande överstökat. Somliga skrapar sin trisslott med nageln, andra med ett peng samt ytterligare övriga med särskilda skrapverktyg. När en del är noga med att skrapa bort all kvadratmillimeter av sin trisslott så skrapar andra bara precis fram siffrorna för att bedöma om man fått avans eller ej.

Det finns en extra fyrkant på en triss skrap, den multiplicerar en eventuell avans. Denna fyrkant visar antingen x1, x2 eller x10. Om man skrapar fram en vinst på 1000: – samt efter att får x10 i extrarutan så vinner man totalt 10 000: -.

Fastän det ju är en särskild känsla med en fysisk Triss skrap, en lott som köpes hos ens spelombud, så blir det allt mer populärt att raspa trisslotter virtuellt, antingen på internet alternativt igenom prenumeration till mobilen.

Man måste vara 18 år för att spela Triss skrap därför att Svenska Spel, som håller i Triss, tar sitt förpliktelse för ansvarsfullt spelande och för att bekämpa spelberoende.

Innehar man besvärligt problem med sitt spelande och handlar för flera trisslotter för ofta, så finns det hjälporganisationer att vända sej till. Det är enkelt att hamna i fällan vari man antar att storvinsten blott är ett endaste Triss skrap bort.