Att vinna på Triss gör drömmar till verklighet

En stor fantasi för de allra mesta av oss är att vinna på Triss. Ett enormt tillskott i kassan utan större ansträngning är vad de allra mesta av oss tror gör lyckan absolut. Flera vill bege sig, köpa ny automobil eller båt, investera slantar för framtiden, skänka pengar till bättre behövande, starta ett affärsverksamhet, förnya garderoben… ja, möjligheterna är egentligen oändliga när det handlar om att placera sprätt på pengar.

Vinna på Triss

Att vinna på Triss öppnar dörrarna för mycket som förr känts som avlägsna drömmar, särskilt om vinsten hamnar i händerna på en vanlig arbetare som dag ut och dag in följer likadana rutiner samt lever på likadana budget. Fantasi blir till verklighet.


Vinna på Triss? Klicka på bilden för att spela hos svenskt bolag med kanonodds

Att vinna på Triss är i själva verket ganska enkelt, ca var femte lott skänker vinst. Dock så är de flesta vinster små, från 25 kronor och uppåt, men man blir ju ej direkt miljonär av att vinna 25 kronor på Triss.

Önskar man kamma hem mesta vinster så är det desto svårare, för de är rara. Innehar man lycka så skrapar man fram tre TV-rutor som innebär att man får ytterligare en lott att skrapa – från en livesänd TV-soffa. På TV-lotterna är minsta vinsten 50 000 kronor och högsta 50 000 kronor per månad i 25 år. Dessa månadsvinster får man om man skrapar fram belopp inuti klöversymboler.

För många är månadsvinsterna de allra mest eftertraktade eftersom det ej bara skänker en en massa pengar utan också stabilitet och bestämdhet för flera år framöver. En miljon kronor är beklagligtvis lättare än man kan ana att placera sprätt på, men en balanserad extrainkomst är tryggare.

Triss omsätter 3 miljarder kronor per år och ca hälften av denna summa går tillbaka till spelarna. De som verkligen kan anföra sig vinna på Triss är nämligen spelföretaget Svenska Spel som ligger bakom trisslotten.

Det är ja flera skraplotter på marknaden än Triss, men Triss är den mest kända. Detta beror dels på liveskrapningarna i TV, men också på alla de kittlande reklamerna man ser i samhället, vem minns till exempel inte det klassiska Triss-citatet «Plötsligt händer det! »? En annan svensk skraplott är TIA, som kostar tio kronor och skänker avans på upp till 200 000 kronor. Tialotten har nämligen lägre pris än Triss, men också lägre vinstsummor.

Tanken på att vinna på Triss är vad som får oss att handla dessa små skraplotter om samt om åter. Flera gör det rituellt var dag, vecka alternativt månad, medan andra gör det alltemellanåt, när de får ett ingivelse. Vissa gör det i par, övriga för sig själv. Ett litet antal tycker om att raspa cyber lotter på webben medan övriga föredrar de klassiska papperslotterna. Hurdan man än skrapar sin lott så är det en sak som förenar alla som spelar, alltså drömmen om att vinna på Triss.