En trisslott geren del tillägg spänning i vardagen

Trisslott – ett ord fullt av så mycket hopp och så många fantasier, för så väldigt många människor. En del slutar aldrig att jaga drömmen om en riktig skrällvinst och med en trisslott känns den drömmen alltid relativt i närheten av.

Flera har en veckotradition utav att handla en trisslott eller ett par – kanske till helgen för att fira av jobbveckan. Övriga köper sin trisslott en del mer sporadiskt. Vissa letar sedan indikation i vardagen som tyder på att man är lycka följd, vilket skänker resultatet att man satsar på en trisslott.


Klicka på bilden för att se flera olika trisslotter – även den legendariska 3WoW

Att inhandla en trisslott innebär zero särskilt stort gap i plånboken, men blott om man håller sej till en trisslott alltemellanåt. Det finns de som blir litet besatta av att köpa trisslotter samt för vissa går det riktigt dålig. Man ska på grund av detta göra upp med sej själv om hurdan mycket pengar man tänker spendera på trisslotter var vecka alternativt månad.

Att spela trisslott ska helst ses som ett dramatisk nöje, för de som blir rika på triss är i realiteten försvinnande få. Okej får man drömma om stovinsterna, att få sitta där i TV-rutan och skrapa fram en månadsvinst i x mängd år, men man ska veta att möjligheten är liten.

Att vinna mindre belopp på sin trisslott är emellertid förhållandevis vanligt och det är inte så sällan som man får sina spelpengar tillbaka. Därjämte kan en tillägg femhundrig till veckoslutet kännas riktigt fint alltemellanåt.

Spelar man inte så vinner man inte – och det är helt klart sant, men man fölorar heller inget på att ej spela. Huruvida man passar för att spela trisslotter beror på ens personlighet. Om man gillar spänning samt chanstagning så är det ett kap fröjd att raspa en trisslott i veckan och vem vet – turen kanske är en dag!

Alla sitter vi nog då och då samt dagdrömmer om vad vi skulle göra om vi vann en enorm belopp slantar. Resa? Handla hus, eller antagligen en båt? Satsa? Betala utav skulder? Ge bort pengar? Modernisera garderoben..? Fantasier innehar vi många samt det är nyttigt för oss att hålla dem vid liv. Att raspa en trisslott då och då stöder en att drömma stort.

Det finns lite olika varianter utav vinster på trisslotter, ej bara de klassiska engångssummorna. Man kan skrapa fram vinster inuti både TV-rutor samt klöversymboler. Vinner man TV-vinst så får man raspa en ny bit i TV4: s direktsända Nyhetsmorgon, där är lägsta vinsten 50 000 kronor. En klövervinst innebära att man återigen får skrapa i direktsänd TV-APPARAT, men denna gång är man garanterad en fast månadsvinst i ett okej mängd år.

Att vinna 50 000 kronor i 25 år är den högsta vinsten på en trisslott samt en stor fantasi för flera. Vem skulle inte ämna dra hem en dylik avans på sin trisslott?

En vanlig trisslott kostar 25 kronor samt en dubbel kostar 50 kronor. Man kan inhandla trisslotter hos sitt spelombud, eller skrapa cyber lotter på portaler på online.