Dags att sluta spela Trisslott

Om jag inte missminner mig var det 1974 som ett amerikanskt företag lanserade de första skraplotterna. En av grundarna, en forskare hade snickrat ihop ett datorprogram som räknade ut med vilka summor skraplotterna skulle tryckas.

Den första Trisslotten såg dagens ljus. Raspa fram tre lika belopp samt du har vunnit detta belopp. Mycket enkelt kan det verka idag med de skraplotter som finns online på annorlunda spelportaler.

Beroende på din ålder så känner till du eller vet inte hurdan den tidens datorer såg ut.
Veritabla bestar som så sakteliga gjorde sina beräkningar.


Klicka på bilden för att spela 3WoW – världens största trisslott – 10 miljoner i vinst

Mycket har hänt sedan den första Trissen

Men det kan vara fängslande att kunna att grundarna till företaget hade enorma problem att lansera sina lotter, för i USA var det som i Sverige de olika staterna som styrde lotterierna.

Det verkar som om den typen av verksamhet attraherar bakåtsträvare för detta var ju radikal att kunna se direkt om man vunnit eller ej.
Innan de första Trisslotterna kunde man få vänta i veckor för att få meddelande via en dragningslista om man vunnit alternativt ej.

I Sverige har vi det helstatliga Svenska spel som krampaktigt håller sig kvar med sitt monopol. Så utan kreativa svenska entreprenörer som insåg att de behövde registrera sina spelbolag utrikes samt utnyttja Internets potential hade vi förmodligen bara haft den numera Triss (-ta) Trisslotten på ark att kunna skrapa.

Så låt oss ta en titt på hur en Trisslott kan se ut online
Trio var från begynnelsen spelbolagets Betssons egen skraplott för online spel och ger briljant höga chanser att vinna. Lotten kostar precis som en vanlig trisslott att anskaffa samt 2 av 5 ger avans! Bakom hörnet lurar också chansen att bli miljonär. Som på en vanlig trisslott ska du skrapa fram tre stycken likadana summor och det är detta belopp du vinner. Med funktionen extraskrapet kan du sedan vinna opp till 10 gånger dessa pengar – Men här slutar alla likheter med den vanliga gamla trisslotten på ark.

Vi börjar jämförelsen här så får vi se i slutet av detta blogginlägg vilken lott du väljer att agera med Svenska Spels Trisslott på ark alternativt Betssons Triolott online?

Svenska Spels Trisslott på ark

Gå till spelbutiken, Öppen 8:00 till 18:00
Tag en nummerlapp samt avvakta på din tur i kön
När det är din tur att anskaffa lotter säg att du är färsking samt fråga om du främst kan få 10 gratislotter. När alla slutat skratta gå hem samt börja från Start åter.

Köp det antal lotter du vill hava, mycket spännande det finns vanligtvis tre typer i butiken attt välja emellan: Triss, Stortriss och Tian. Anteckna att även om du känner att det är din turdag idag så kan du inte välja hurdan mycket du vill satsa på var lott, det är fasta priser som gäller här; 25, 50 respektive 10 kronor.

Vi får antagligen antaga att du går hem samt skrapar bort den skyddande latexhinnan i hemmets lugna hörn?

Då skall vi se, om du mot förmodan har vunnit något (se mer om oddsen för detta senare i inlägget) så kan du gå tillbaka till spelbutiken om det var en småvinst (förmodligen gör du som de flesta köper nya skraplotter för vinsten och förlorar på de där). Var det en större avans måste du gå till banken alternativt posta lotten som assurerat (försäkrat) till Svenska Spel. Har du fått en jättevinst “skrapa i TV” får du vänta några månader på din tur.

Trio skraplott

Oavsett om du är hemma, på bussen, i väntan på flyget; Gå till Betssons spelportal, den är till skillnad från spelbutiken öppen 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan.

Välj Trio Skraplott

Du behöver inte vara bekymmersam om det är första gången du vill experimentera på detta spel, börja spela helt gratis.

Gratisspel finns för övrigt för de allra flesta spelen så att man i lugn och ro kan lära sig alla förslag och trix hurdan man får ut det mesta av dem.

Alla spelbolagen ger nya- samt återkommanmde besökare olika varianter av bonusar, en belöning på mer än 100% är nuförtiden vanligt. Detta innebära att du dubblar de pengar du har att agera för och detta i sin tur att du dubblar dina chanser att vinna.

Mycket jobb har lagts ned av spelbolagen att göra en attraherande grafik samt ljudeffekter som matchar till respektive spel.

Du kan själv kan avgöra insatsens storlek samt därmed ditt risktagande, det är inte heller totalt fel.

Supporten som Betsson erbjuder är totalt oslagbar. Alla tänkbara varianter finns, experimentera att jämföra med Svenska spel om något går fel med din Trisslott !