Internets främsta spelbolag heter Paf

Paf har funnits tillgängligt genom nätet sedan år 1999 och erbjudit sina spelare online satsningar. Bortsett från att erbjuda sina spelare en lång rad av många underhållande vadslagningsalternativ, är de även kända för att utgöra ett allmännyttigt spelbolag som stödjer diverse ändamål. Av de vinster som kommer från Pafs vadslagningsverksamhet används en omfattande del för att hjälpa och förbättra livet för lokalbefolkning i området de befinner sig i.

Paf

PAF startades under år 1966 och har sitt huvudkontor i Finland. Paf har en lång erfarenhet vad beträffar vadslagning, vilket gagnar alla deras spelare, tack vare att de har mer att ge i form av en effektiv samt roande vadslagningsplattform.

Paf erbjuder sina spelare många olika sportevent som tennis, golf, kändis- och politiska event, motorsport, basket samt fotboll.
Som spelare av Pafs olika sportevent har man flertalet olika vadslagningsmöjligheter. Det finns över 20 olika vadslagningsalternativ på flertalet sportevent såsom fotbollsspel. Bland annat kan man få del av satsningar på 1X2, hörnor, första och sista målgörare, rätt kort samt FT/HT. Hos Paf är man garanterad action på varenda händelse i ett och samma spel.

Denna vadslagningsbyrå inriktar sig på först och främst hobbyspelare, men de erbjuder fortfarande ett stort sortiment av olika vadslagningsgränser för diverse sporter.

För att kom igång och spela hos Paf ska man först genomföra en insättning och detta är lätt och kan genomföras via olika metoder. Bland annat kan man tillämpa sig utav diverse betalningsmetoder via webben som Neteller och Moneybookers, men det finns även möjligheten att använda sig utav MasterCard och Visa.

Erbjudanden hos PAF

Spelare hos Paf får chansen att ta del av olika erbjudanden som inte allt för sällan gagnar ens spelande när det handlar om vadslagning på diverse aktuella sporthändelser. Ett av deras erbjudanden är deras så kallade World-Cup utmaning, där spelare kan delta i en utlottning om man spelar med minst $5 på ett av de World-Cup specialspel som finns tillgängliga hos Paf. Denna utlottning har en rejäl vinst som består av en härlig fotbollsweekend i London.

Paf har även haft sådana erbjudanden till diverse internationella sportevenemang tidigare som spelare kunde ta del utav och en av dessa var för exempelvis tennisturneringen French Open.

För mer upplysning om Paf, diverse sportevent och erbjudanden är det bara att läsa mer på deras sajt alternativt kontakta deras kundservice. Paf har en kundservice som kan kontaktas av såväl gamla och tillkommande kunder mellan kl. 08:00-22:00 GMT. Pafs kundservice personal är effektiva, talar diverse europeiska språk, dessutom engelska och de kan kontaktas genom e-post om man föredrar detta alternativ.

Paf är en vadslagningsbyrå för såväl professionella och hobbyspelare, som ges chansen att ta del av deras bettingsalternativ.