Agera skraplotter online om du vill vinna pengar

Yepp, det är blott när du spelar skraplotter online på Internet som du kan vinna redigt med pengar. Spelar du på Svenska spels Triss(-ta) Trisslotter så göder du blott statskassan, inte dig själv.

Skraplotter online vinner ständigt i folkgunst på marknaden för lotterier. Redan från begynnelsen när spelen introducerades online har de haft enorm succe bland alla de spel som finns att tillgå.
Det finns flera orsaker till den detta.


Klicka på bilden för Betssons Skraplotter online bonus

De är perfekta att skrapa scraplotter inline är i hemmet

De ger en mycket bra underhållning till en låg kostnad.
Men den största lockelelsen är förmodligen de mycket stora vinsterna som delas ut.
Det finns ett enormt stort utbud av olika typer av skraplotter att välja emellan som idrott, casino och fantasy bland många andra.

Alla spelbolagen ger nya- samt återkommande gäster olika varianter av bonusar, engångsbonus på ett visst summa och enormt vanligt numera att man får en procentuell belöning på det summa man sätter in på sitt konto.

Numera har de sprängt 100% gränsen, du får fördubbla pengar att spela för.

Gratisspel finns för de allra flesta spelen så att man i lugn samt lugn kan bilda sig alla nya spel hur de funkar och man känner till absolut hur man ska spela för att få ut det mesta av dem.

Bestäm själv insatsens storlek

Det är inte helt fel att det finns en chans att spela mjukt, från 5.50 kronor per lott ända upp till storsatsning på 225 kronor per lott. Du bestämmer alltså ditt chansning helt själv.

Jackpots på olika skraplotter online

Jackpottar på över 10 miljoner kronor lockar till spel är helt säkert.
Tänk dej att få ett litet antal gratis skraplotter i något kampanjerbjudande och sedan skrapa en aning och få en avans på 100 miljoner – utan att du satsat ett enda öre!

Grafik, animeringar och ljud.

Alla skraplotter sm du hittar online är rena mästerverk (anser jag), fantastiskt mycket arbete har lagts ner av spelbolagen för att få en snygg grafik, läckra animeringar och ljudeffekter som är anpassade till respektive spel.

Experimentera en ny variant av skraplotter online?

Du behöver inte vara orolig om det är första gången du vill experimentera på ett nytt spel, börja spela helt avgiftsfritt.

Om du stöter på bekymmer hur det hela funkar så har du en mängd av annorlunda hjälpmöjligeheter.

Instruktioner på skärmen som är gjorda för exakt det spel du vill experimentera, det finns live chat som är öppen 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan. Skicka ett mail alternativt om du har jättebråttom ring direkt till spelbolaget. Givetvis är alla denna assistans helt kostnadsfri.

Var eljest kan du finna spel eller lotterier med sådana potential, support och odds att vinna riktigt mycket pengar?

Om du inte redan satt in pengar på ditt konto gör detta, bestäm hur mycket du vill satsa per lott (anträd smått är mitt förslag) det gör du lättas med + och – symbolerna samt börja skrapa.

Som du känner till så har du vunnit om tre likadan symboler dykt opp på en och samma rad.

När du spelat ett antal lotter är det dags att lära dig överkursen som finns för nära nog alla skraplotter online; Totala satsningar, Totala vinster, Spela max samt specialfunktionen för de slöa eller de som har bråttom att vinna; Auto Spel. Med Auto Spel kan du spela 5 tilll 99 gånger helt automatiskt.

Jag önskar dej lycka till och glöm inte att leta fram din gamla hartass innan du börjar spela.