För maximal spänning /vinstchans/ spela skraplotter online

Det är blott föga 40 år sedan de första skraplotterna skapades – fixerad då på papper.

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under direktion av forskaren John Koza samt Daniel Bower alstra den första datorgenererade skraplotten.

Det innefattar ju att äga en matematisk formel som bas för att generera skraplotterna så att de går med avans – men fortfarande är attraktiva och dramatisk.

Hur flera är det ej som pustat ut efter att skrap och berättat “Jag hade två rutor med 1 000 000 kronor, så nära”?

Enkla skraplotter kräver att spelaren matchar tre (eller olikartad antal) av samma vinstsummor.

De åtråvärda beloppen ligger dolda på lotten under ett plastskikt, som är mer som gummi samt detta måste skrapas dän.

Skraplotter utav ark har sina begränsningar så där är standardvarianterna; Trisslott, trissen, stor triss, bingolotter samt så vidare.

Men om man vill ha riktig gastkramning, bättre möjlighet att vinna, snyggare grafik och kunna välja bland hundratals typer utav spel, då är det bara ett val kvar – samt det är att

Spela skraplotter på webben

Grundprincipen är samma som för skraplotter utav ark, raspa tills du hittar tre stycken rutor/fält med samma summa samt du innehar vunnit detta.


Klicka på bilden för Betssons skraplotter att spela online

Nuförtiden innehar gamla forna tiders skraplotter samma chans att vinna 1, 2 eller endaste opp till 10 gånger denna avans när man skrapar en liten extraruta.

Men ana inte att dina chanser att vinna mer pengar innehar ökat blott för att denna fyrkant är, eller som det också lanseras marknadsförs ibland att det ej är blott 3 x 3 rutor utan 4 x3 rutor. Det är ännu ett datorprogram som räknar ut hurdan beloppen ska fördelas på alla skraplotter som trycks.

Så finns ju den nervknipande nervkittlande varianten med klöver samt TV- skärm – vinn massor av slantar i en massa år, det är väl den som samtliga siktar på, att få stå i en TV- studio samt (återigen) få skrapa ihop en smärre förmögenhet.

När man spelar skraplotter på webben så innehar du som berättat hundratals spel att välja emellan, med större vinstchanser samt ett litet antal mer xtra spännande funktioner.

* Skraplotter på papper får man aldrig spela gratis för att prova på alternativt bilda dig.
* Här har man chansen att vinna upp till 10 000 000 10 miljoner med 55 500 kronor i månaden eller 2 500 000 kronor direkt samt
* Pengarna finns på ditt spelkonto bums
* Om man får avans kan man riskera på vinstfördubblaren!
* Så kan man för att förlänga på spänningen skrapa en fyrkant i taget eller
* Välja Raspa alla samt då sköter burken detta till dej (om du innehar bråttom att vinna)

Ett av mina favoritbolag när det gäller att spela skraplotter online är Betsson.

Höga vinster, roligt spel, garanterat inga bekymmer när man vinner samt de innehar utmärkt hjälpfunktioner på internet om jag blir diffus nåpgon gång på hurdan ett spel funkar.

Betsson har till samt med en på webben chat (som sägs) vara öppen dygnet runt.

Så, vad väntar du på om Du vill testa att spela skraplotter on-line?

Surfa in på en spelportal (min favirit är Betsson), välj “Spela på skoj” för då är det gratis samt fason igång samt raspa.