För maximal spänning satsa på skraplotter på nätet

Det är bara föga 40 år sedan de första skraplotterna skapades – fixerad då på ark.

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under ledning av forskaren John Koza samt Daniel Bower tillverka den första datorgenererade skraplotten. Det gäller ju att ha en matematisk formel som bas för att alstra skraplotterna så att de går med vinst – men fortfarande är attraktiva samt dramatiska. Hur många är det inte som pustat ut efter skrap samt sagt ”Jag hade två rutor med en miljon kronor, så nära”?

Enkla skraplotter online kräver att spelaren passar tre (eller varierande antal) av samma vinstsummor.

De åtråvärda beloppen ligger dolda på lotten under ett plastskikt, som är mer som gummi samt detta måste skrapas bort. Skraplotter av papper har sina begränsningar ganska finns standardvarianterna; Trisslott, trissen, stor triss, bingolotter och så vidare.

Men om man vill ha riktig gastkramning, bättre chans att vinna, snyggare grafik samt kunna välja bland hundratals varianter av spel, då finns det bara ett alternativ kvar – och det är att

Agera på skraplotter på nätet

Grundprincipen är samma som för skraplotter av ark, skrapa tills du hittar tre stycken rutor/fält med samma summa samt du har vunnit detta.

Nuförtiden har forna tiders skraplotter samma möjlighet att vinna 1, 2 eller endaste opp till 10 gånger denna vinst när man skrapar en liten extraruta.

Men tro inte att dina chanser att vinna mer pengar har ökat blott för att denna ruta finns, alternativt som det också lanseras marknadsförs alltemellanåt att det inte är bara 3 x 3 rutor utan 4 x3 rutor. Det är fortfarande ett datorprogram som räknar ut hurdan beloppen skall fördelas på alla skraplotter som trycks.

Så finns ju den nervknipande nervkittlande varianten med klöver och TV- bildskärm – vinn mycket av pengar i en massa år, det är antagligen den som alla siktar på, att få stå i en TV- studio samt (återigen) få skrapa ihop en smärre förmögenhet.

När du lirar skraplotter på internet så har du som sagt hundratals spel att välja mellan, med större vinstchanser och några tillägg spännande funktioner.

· Skraplotter på papper får du aldrig agera avgiftsfri för att prova på eller lära dej.
· Här har du chansen att vinna upp till 10 miljoner med 55 500 kronor i månaden alternativt 2 500 000 kronor direkt och
· Pengarna finns på ditt konto bums
· Om du får vinst kan du chansa på vinstfördubblaren !
· Så kan du för att dra ut på spänningen skrapa en ruta i taget eller
· Välja Skrapa alla och då sköter burken detta åt dig (om du har bråttom att vinna)

Ett av mina favoritbolag när det gäller att agera skraplotter online är Betsson. Höga vinster, kul spel, garanterat inga problem när man vinner och de har mycket bra hjälpfunktioner online på webben om jag blir osäker någon gång på hur ett spel fungerar. Betsson har till och med en online chat (som sägs) vara öppen dygnet runt. Så, vad väntar du på? Surfa in på en spelportal, välj ”Spela på skoj” för då är det avgiftsfritt och sätt igång samt skrapa.