Du måste prova 3WoW skraplott

3Wow är en traditionell skraplott och inte bara det, den är ocså en av de mest populära skraplotterna som finns på internet. Inte bara attraherande grafik samt teman utan de kostar inte mer än du vill göra av med.

Reglerna för att satsa på skraplotter 3Wow är mycket enkla, och ett bra förslag för att lära sig hur detta spel fungerar utan att riskera några pengar är möjligheten att provspela totalt avgiftsfri.


Klicka på bilden för att spela 3WoW med bonus med svenskt bolag

Du har säkert tidigare någon gång skrapat ”pappersskrap” på någon av de ”gamla vanliga bekanta” där du hittar du trisslotter eller trissen, stor triss, skraptriss med sina respektive triss-vinster.

Men om du nu vill börja agera online så behöver du inte vara nervig eller bekymrad, de flesta spelbolagen (kanske med Betsson i spetsen) har dels assistans texter på alla olika spelvarianter samt om det inte räcker så kan du emejla alternativt ringa till deras support. Det brukar också finnas en online chatmöjlighet som oftast är igång dygnet runt

Om du vill börja med att pröva exempelvis 3wow så kan du satsa gratis för att förstå hur spelet funkar och då väljer du först att ”Spela på skoj”. Då kan du skrapa hur mycket du vill så att du känner dig hemma med hurdan skraplotten fungerar före du börjar satsa riktiga pengar.

När du lite efteråt är varm i kläderna samt börja spela med riktiga pengar är det bara att växla till detta och så får du välja hur mycket du vill satsa i varje spelomgång.

Sedan gäller det att välja den skraplott som du tror gömmer drömvinsten samt börja spela. För om du väljer rätt kan du skrapa fram samt vinna riktigt riktigt stort. Om du vill draaaaaaa uuuut på spänningen så skrapar du en fyrkant i taget, men om du har bråttom (att vinna?) så väljer du ”Skrapa alla” då skrapar systemet alla rutor genast åt dej.

Tänk dej att du vinner ! då kan du skrapa på vinstfördubblaren samt har du turen med dej kan du vinna riktigt riktigt stort.

Nu skall vi prata de riktigt stora pengarna. Om du skrapar fram rutor med klöver så har du hos till exempel Betson chansen att vinna en fantastisk storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i femton års tid. Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. ’

När du satsar går det att satsa så smått som 5,50 kronor samt ända opp till så mycket som 225 kronor per lott, och ju högre belopp du satsar desto större pengar kan du vinna.

Att hiva hem en jackpot på inte mindre än drygt 11 miljoner kronor är ju inte heller totalt fel. Är du så tursam? Kanske måste du som en viss anka putsa opp en turkrona samt låta den vara med!

Som jag skrev tidigare så har alla spelsajter på internet, inte blott 3WoW, jättehäftig och snygg grafik och det gör ju inte spelen mindre attraktiva alternativt dramatisk, vinner du desssutom 11 miljoner alternativt de femtiofem tusen kronorna var månad så borde din dag vara räddad.