Bli miljonär på en skraplott online

Att inhandla sin skraplott på internet blir allt vanligare. Flera är vi som gillar att raspa lotter, försöka vår lycka för en billig slant och hålla fantasier om finansiell frihet levande. Alla antagligen inte skrapar lotter i hopp om att inbringa högsta vinsten, men det är helt klart något vi är många som fantiserar om.


Klicka på bilden för att spela 3WoW – en högvinst skraplott online

Triss är vår mest välkända skraplott, men på efteråt år har det dykt opp allt fler. Tialotten är idag oxå poppis, man vinner ej lika stora summor, men insatssumman är däremot också lägre. De flesta av oss kan undvara någon tiokronorssedel i veckan för att hålla drömmarna levande.

När man lirar trisslotter på traditionellt vis så köper man först en lott alternativt ett par (eller fem! ) hos sitt lokala spelombud. Vissa skrapar lotterna på stående fot medan övriga hellre suger på karamellen samt i det närmaste genomför en liten akt vid skrapningen. Ett litet antal skrapar rutorna omsorgsfullt en för en tills allt av det översta skrapskiktet är borta, andra krafsar fram siffrorna i ett kör för att så snabbt som möjligt få ordna på om man innehar dragit en vinstlott eller en nitlott.

När man köper sin skraplott online så missar man själva skrapandet, burken gör jobbet åt en. Men man kan ännu välja hurdan man önskar skrapa fram sina rutor – en och en, alternativt allt på en gång. Man slipper oxå sitta samt titta igenom sina rutor för att hitta en möjlig vinst, datorn meddelar en om man vann.

Man kan handla skraplotter på internet på ett flertal spelsajter, till exempel svenskaspel. se (här hittar man till exempel Triss skrap), svenskalotter. com samt lyckoskrapet. com. Det är hur flera olika sorters skraplotter som helst samt man tillverkar klokt i att kolla vinstodds, vinstplan samt – såklart – lottpris före man skall spela skraplotter på webben.

När man fantiserar om ett liv utan finansiell kamp så är det lätt hänt att man kreerar sig en vana att skrapa lotter. Är man en del old school så antagligen man diggar ritualen att gå ner till spelombuden en given veckodag och köpa ett predisponerat mängd skraplotter. Man genomför sin skrapningsritual – hurdan den än ser ut – och hoppas att det en attraktiv dag är att ge högsta vinsten, alternativt i alla fall hyfsat mycket slantar.

För nyare folk är det smidigt att ha stillgång till sin skraplott på nätet, man loggar in på sitt konto samt inhandlar ina lotter där, man slipper lämna hemmet samt i falla att man vinner så innehar man allaredan organiserat för sig gällande utbetalningar osv.

När det innefattar vilken typ av spelande som helst så är det angeläget att man har koll på sej själv, att spendera småsummor på lotter samt vadslagning verkar harmlöst, men om speldjävulen får ett grepp om en så blir småsummor snabbt stora belopp samt den onda cirkel uppstår när man ständigt tänker att det är exakt nästa lott alternativt spelrunda som har storvinsten. Många går i spelfällan samt får svåra problem – både ur ett ekonomiskt och psykologiskt perspektiv – med att ta sig ur beroendet.

Att köpa en skraplott på internet då och då är så klart noll fara samt att ha en avlagd spelsumma per vecka är en bra idé för att hålla koll på sina spelutgifter.