Man måste testa prova 3WoW skraplott

3Wow är en traditionell skraplott samt inte blott det, den är ocså en av de mest populära skraplotterna är på webben. Inte bara snygg grafik samt teman utan de kostar ej mer än man önskar göra utav med.

Testa 3 Wow.

Reglerna för att spela skraplotter 3Wow är mycket enkla, ett bra tips för att lära sej hur spelet funkar utan att chansa några pengar är att provspela avgiftsfri “På skoj”.


Klicka på bilden för att spela 3WoW med bonus med svenskt bolag

Man innehar absolut förut någon gång skrapat “pappersskrap” på någon av de “gamla vanliga bekanta” där man hittar du trisslotter eller trissen, enorm triss, skraptriss med sina respektive trissvinster.

Men om man nu önskar börja spela online så ska man inte vara nervös alternativt orolig, de större spelbolagen (kanske med Betsson i spetsen) har dels hjälp texter på samtliga olika spelvarianter samt om det ej räcker så kan man eposta eller ringa till deras stöd.

Om man önskar starta med att pröva exempelvis 3wow så kan du spela gratis för att förstå hurdan spelet fungerar och då väljer man främst att “Spela på skoj”.
Då kan du skrapa hur mycket du vill så att man känner dej i hemmet med hur skraplotten fungerar före du börjar spela för riktiga pengar.

När man en del efteråt är varm i kläderna samt starta spela med riktiga pengar är det bara att växla till detta samt så får du välja hurdan mycket du vill satsa i var spelomgång.

Sedan innefattar det att välja den skraplott som du tror gömmer drömvinsten och börja spela.
För om man väljer korrekt kan du skrapa fram samt vinna riktigt riktigt enormt.

Om man önskar draaaaaaa uuuut på spänningen så skrapar du en fyrkant i taget, men om du har bråttom (att vinna? ) så väljer man “Skrapa alla” då skrapar systemet samtliga rutor på en gång till dej.

Tänk dig att man vinner! då kan man skrapa på vinstfördubblaren samt har man turen med dig kan du vinna riktigt riktigt enormt.

Nu ska vi prata de riktigt stora pengarna. Om man skrapar fram rutor med pengar så har du hos till exempel Betson chansen att vinna en fantastisk storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i 15 års tid. Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. ‘

När man satsar går det att satsa så lite som 5, 50 kronor samt ända upp till så mycket som 225 kronor per bit, och ju högre belopp man satsar desto större slantar kan man vinna.

Att hiva hem en jackpot på inte mindre än lite mer än 11 miljoner kronor är ju ej heller totalt fel.

Är man så tursam?

Antagligen behöver man som en speciell anka bona upp en turkrona och bevilja den vara med!

Som jag författade förut så innehar samtliga spelbolag online, ej blott 3WoW, jättehäftig samt attraherande grafik och det gör ju ej spelen mindre attraktiva alternativt dramatisk, vinner du desssutom 11 miljoner alternativt de 55 000 kronorna var månad så bör din dag vara räddad.