Spela dramatisk 3wow skraplottskraplott på internet

3WoW skraplott spelet är ett skraplottspel som inget andra, samt är en utav de mest populära på webben spelen av ett mycket bra skäl
– välj korrekt kort och du kan vinna den fantastiska summan utav 11 miljoner kronor, detta gäller svenska hemsidor, på en del utländska kan du vinna mycket högre summa, så – kom ihåg namnet, 3WoW!


Klicka på bilden för att spela 3WoW med bonus med svenskt bolag

Den ursprungliga skraplotten framställdes med hjälp av manuella tekniker för slumpval.

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under ledning utav av forskaren John Koza samt Daniel Bower alstra den första datorgenererade skraplotten.

Enkla skraplotter kräver att spelaren passar tre (eller varierande antal) av samma vinstsummor.
Om detta sker vinner spelaren detta summa.
Mer komplicerade skraplotter innehar ett flera annorlunda sätt att vinna på ett kort.
Andra skraplotter involvera matchande symboler, bilder eller glosa eller är anpassningar utav populära kortspel som Blackjack, Poker alternativt Monopol.

3WoW skraplotter är en av de mest populära kategorierna av på webben skraplotter.

Om man inte vill spela 3WoW kan man hos de större spelbolag välja bland en mängd övriga skrap- eller scratch som de heter på engelska, vari de mest populära är; Fantasy Scratch, Idrott Scratch, Casino Scratch med många fler.

Till de “gamla vanliga bekanta” hittar du trisslotter alternativt trissen, stor triss, skraptriss med sina respektive trissvinster.

Ett bra sätt att prova spela på skraplotter eller i detta fall 3Wow är att samtliga på webben sajter har möjlighet att provspela totalt gratis.
Du behöver ej vara nervös att spela, nu innehar alla spelbolag asbra “hjälp – information” om varje spel på sina spelportaler samt räcker inte det så kan brukar det också finnas en supportfunktion.

Innan man börjar spela ditt 3Wow spel, läs detta som, bitvis, är hämtat från spelbolagets Betssons sajt.

Reglerna för att spela skraplotten 3 Wow är mycket enkla,

Om man känner dig osäker på hur spel fungerar så kan du spela ett mängd omgångar totalt avgiftsfri.
Då väljer man först att spela på kul.

Då kan du skrapa hurdan mycket man vill så att man känner dej hemma med lotten innan du börjar spela för riktiga slantar.

Efter att är det bara att alternera till läget vari man lirar för riktiga pengar och välja hurdan mycket du vill satsa med plus- samt minus-knapparna.

Efter väljer du en skraplott av de tio som är att välja emellan och skrapar, antingen ett fält i taget alternativt så kan du välja att klicka på “Skrapa alla” för att se din avans fortare.

Om du vinner kan du efter raspa vinstfördubblaren och innehar man då riktig lycka kan du vinna riktigt mycket stort.

Om man skrapar fram rutor med pengar så har du chansen att vinna en fantastisk storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i 15 års tid.

Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. När man satsar går det att investera så lite som 5, 50 kronor samt ända upp till så mycket som 225 kronor per bit, ju mer man satsar desto större slantar kan man vinna.

Dessutom finns det en jackpot på ej mindre än lite mer än 11 miljoner kronor för dig som är riktigt lyckosam!

Att samtliga spelbolag med på internet spel, inte blott 3WoW, innehar jättesnygg grafik tillverkar inte spelen mindre dramatisk, vinner du desssutom 11 miljoner alternativt de 55 000 kronorna varje månad så borde även din dag vara räddad.