Vågar du prova olika spel på nätet?

Samma gamla visa, satsar man ingenting kan man ingenting vinna.
Som de flesta andra så köpte vi varsin trisslott till familjen i stort sett alltid vi var samt handlade på stormarknaden.

Ibland vann vi 25, 50 till och med 75 kronor någon några få gång. Och precis som spel är upplagt så bytte vi vinsterna mot nya trisslotter tills lotter samt vinstpengar var slut.

Så fick jag höra talas om att det fanns flera spelbolag som erbjöd skraplotter med spel på nätet – och detta var viktigt – inte med så genomusla vinstvillkor som Trisslotterna från svenska Spel erbjuder utan med dubbelt så bra odds.


Klicka på bilden för spel på nätet med svenskt bolag

Jag började, som den försiktiga general jag är (hmmm) att agera en aning olika skraplotterier ”På kul”, med andra ord helt avgiftsfritt.
En totalt fantastisk chans att prova på lite annorlunda spel utan att behöva chansa några pengar! Inte en möjlighet att Svenska Spel skulle prova något liknande med sina ganska trista pappersskrap.

För att du ska kunna agera om riktiga pengar, alltså inte bara skrapa gratislotter – även om det kan vara nog så roligt samt spännande – så är det riktiga pengar du vill få ut av lotteriet.
Så efter ett tag ville jag vinna riktiga pengar, inte blott ”på skojpengar”, så det var dags att sätta in riktiga på mitt spelkonto.

Okej det kändes det en aning skakigt i begynnelsen att överföra pengar från mitt konto till ett spelbolags. Men jag hade kollat på Internet före samt kunde inte finna någonting om att folk hade blivit blåsta på sina pengar.

Åtminstone inte av något ”svenskt” spelbolag, tvärtom alla verkar mycket nöjda med den hjälp samt stöd de fått.

Bonus – spel på nätet

Det var inga som helst bekymmer att överföra pengar även om det minsann handlar om internationell överföring vilket innebar att det tog några nervösa dagar före pengarna fanns på kontot.

Fast då hade de å andra sidan dubblats tack vare att detta spelbolag, som de flesta andra, erbjöd en startup belöning på inte mindre än 100%.

Verified by ……

Glöm inte att kolla att ditt betal-/kreditkort är ”Verified” annars går det inte att göra någon överföring. Ditt kredit- alternativt kontantkort kommer att belastas med en avgift på mellan 1,5 och 2,25% av det överförda beloppet, mindre procentsats ju högre belopp du överför. Bankerna har ofta satt ett maxbelopp på hur mycket som går att flytta, för VISA innefattar detta oftast max 8 000 kronor per dag

Förutbetalda kort

Detta är något som kommer mer och mer tack vare att online betalningar ökar stadigt. Det behövs snabba och säkra sätt att göra sina betalningar på. Fördelen för dig är att du slipper avvakta på att dina överföringar skall noteras efter några dagar på ditt konto. Med dessa kort går det direkt.

Ehuru de ett par metoder jag beskrivit här är garanterat säkra för att göra en online ersättning för spel på nätet, bara du hittat rätt webbadress samt inte råkat ut för Phishing (Nätfiske).

Men ett litet varningens ord som inte blott innefattar att betala för spel på nätet utan alla betalningar online: “Inga spelbolag alternativt banker begär någonsin via email att få dina bank- alternativt kontokortsuppgifter sända till sig, får du ett sådant mail är det solklart ett Phishingförsök.”

Dessa ska polisanmälas men om det nyttar till något är jag tveksam om.
I vilket fall skall du inte ens besvara på sådana email för då har du verifierat att din emailadress existerar.

Vi kanske se’s därute i cyberrymden, vem vet?